תושבים מבשלים
למדריך בסיסי לכתיבת ממתכון באתר, נא הקישו כאן
  • 10 ארטישוק טרי
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
  • צרור קטן רוקט
  • 10-5 צלפים או לפי הטעם
  • מיץ מלימון שלם
  • מלח + פלפל שחור
  • לימון חצוי לא סחוט (לשלב ניקוי הארטישוק)

הכנה
מנקים את הארטישוק כמו בתיאור כאן http://www.artishoke.co.il/Default.aspx  
אחרי ניקוי כל ארטישוק משפשפים בחצי לימון ומניחים בסיר עם מים. בסיום ניקוי כל הארטישוקים מבשלים באותו סיר עם הלימון שנשאר 20 ד' ברתיחה קלה.
מחלקים את תחתיות הארטישוק לחצי ואחר כך לשלישים (יוצא 6 מכל אחד) מסננים ומייבשים.
מטגנים את חתיכות הארטישוק היטב (שיהיו פריכות מבחוץ)
מטגנים את הפלפל החתוך.
קוצצים היטב את הצלפים
קוצצים  את הרוקט
מערבבים ארטישוקים + פלפל + רוקט + צלפים + מיץ לימון + מלח + פלפל שחור

תגובות והערות

לא נכתבו תגובות למאמר זה. היו הראשונים להגיב.

כתבו תגובה או הערה

Only registered users may post comments.